Home 
Leo Bennink 
Discografie 
Photos 
Links 
Contact Me 
YouTube 1 
YouTube 2 
Photo 4 
Photo 5 

         THE REAL RHYTHM TEENS

http://indorock.pmouse.nl/real_rhythm_teens.htm

PHOTOS: THE REAL RHYTHM TEENS 1981 - ROCK & ROLL  REVIVAL  SHOW -  HOUTRUSTHALLEN

 

 

R&R Revival optreden 1981 Leo concentratie rr.jpg R&R Revival optreden 1981 aankondiging rr.jpg R&R Revival optreden 1981 Leo in actie rr.jpg R&R Revival optreden 1981 aankondiging-2 rr.jpg R&R Revival optreden 1981 - Leo-Frank-Leo K rr.jpg
R&R Revival optreden 1981 - Leo-Otto-Danny-Leo K-2 rr.jpg R&R Revival optreden 1981 - Leo-Frank-Leo K rr.jpg 8108 TRRT drummer Billy Leo Otto rr.jpg 8108 TRRT Dennis Leo Otto en Frankie rr.jpg 8108 TRRT Dennis Leo en Billy rr.jpg
R&R Revival optreden 1981 -Leo and Frank Show rr.jpg Leo kappe-Frank Westerkamp-Leo Bennink Halve Maan van Harry Ballemaker 1981 rr.jpg Otto met Felix Murders rr.jpg R&R Revival optreden 1981 -1 rr.jpg R&R Revival optreden 1981 - Otto-Leo k-Billy rr.jpg
realrhythmteens2 rr.jpg real45 rr.jpg realteens1 rr.jpg real58 rr .jpg realteens36 rr.jpg
REAL RHYTHM TEENS 051 rr.jpg REAL RHYTHM TEENS 044 rr.jpg REAL RHYTHM TEENS 050 rr.jpg real rhythm teens 752 rr.jpg 8108 TRRT Leo en Frankie rr.jpg
real rhythm teens 750 rr.jpg real rhythm teens 751 rr.jpg REAL RHYTHM TEENS 041.jpg realteens15 rr.jpg realteens16 rr.jpg

 

                                                                      SAM PATTY

              Een eresaluut aan de man die de Indo-Rock vastlegde !

sampatty01.jpg sampatty02.jpg sampatty03.jpg

Sam Patty was tijdens zijn leven zeer actief met het vastleggen op band en foto van Indobands.Dankzij zijn indrukwekkend archief kunnen we achteraf vaststellen hoe Indo-Rock live werkelijk klonk. Hij was een zeer bescheiden en aimabel persoon die ook het volle vertrouwen van Andy Tielman genoot. Als enige kreeg hij officiëel toestemming om tijdens live optredens van The Tielman Brothers bandopnamen te maken.

Leo Bennink herinnert hem zich als een galante man die piekfijn gekleed was en daarbij altijd witte schoenen droeg. Hij had meestal ook een aktetas bij zich. Sam was van beroep bouwkundig tekenaar en hij ontwierp en tekende ook het prachtige logo voor The Twangies op het drumstel van zijn broer Jan. Sam Patty was in het bezit van 2 ReVox (model E36) bandrecorders, zodat hij perfecte kopieën kon maken voor al zijn Indische muziekvrienden. De ReVox 36 serie was een van de beste bandrecorders ter wereld in de periode 1955-1967. Het was een buizen recorder in koffervorm met ingebouwde 6 Watt versterker en een luidspreker.  Ook Jan Patty sjouwde altijd zo'n grote bandrecorder mee tijdens zijn verblijf in Duitsland en legde hiermee eveneens diverse optredens vast. 

Sam Patty had ook een Hasselblad camera en dat verklaart tevens de professionele kwaliteit van zijn fotomateriaal. Vooral zijn fotoserie uit het Palais de Danse in Scheveningen uit 1965 kom je overal tegen tot zelfs op de hoes van de Duitse Tielman Brothers CD op Bear Family.

De Molukse familie Patty kwam in de 50-er jaren naar Nederland. Sam was toen 17 jaar en zijn broer Jan 10 jaar. Vader Patty was marinier. Ze werden opgevangen in Doorn waar ze in La Foret verbleven, de voormalige villa van Barones van Loon. Ze kregen een woning in Den Haag toegewezen in de buurt van Leo Bennink. Sam was kind aan huis bij de familie Bennink, waar de Indo band The Real Rhythm Teens met Leo als sologitarist in de huiskamer repeteerde. Jan Patty speelde in de periode 1962 - begin 1963 samen met Leo in The Twangies.

Sam Patty was een uniek persoon en we moeten hem eeuwig dankbaar zijn dat hij zoveel historisch audio- en fotomateriaal van Indo-Rock bands in de periode 1960-1966 heeft vastgelegd. Een brok cultureel erfgoed waar helaas nog niet iedereen die dat wil kennis van heeft kunnen nemen. Ik probeer in ieder geval zoveel mogelijk foto's op mijn site te publiceren.

Met dank aan Jan Patty, Leo Bennink, Andrew Jaspers en Peter Riethof.

Piet Muys 09/2003

 KLICK HERE  BELOW MORE INFO: '' RENE AND THE ALLIGATORS ''

René and the Alligators - Guitar Boogie

rene_alligators64_3.jpg rene_alligators64_4.jpg

              LEO BENNINK NAAR RENE AND THE ALLIGATORS.

In juni 1964 verlieten Ton van de Graaf en Peter la Haye (naar The Condors - Rotterdam) de Alligators. THE SPECIAL FIVE waren ook op dat moment uiteen gevallen en hun bassist Andrei Serban en gitarist Leo Bennink gingen nu bij René spelen. In die periode werd er vaak op maandagavond opgetreden in de Piccadilly (Lange Poten) samen met de wisselband THE SWALLOWS (een imitatieband van René and the Alligators, met de broers Tony en John Pelle op gitaar) en vonden er jam sessies plaats met diverse muzikanten die daar op af kwamen. Andrei Serban bleef tot het najaar, maar ging toen viool spelen in het zigeunerorkest van zijn vader Gregor. Hans Vermeulen (ex- Sandy Coast Rockers) zou hem gedurende een korte periode opvolgen. Rudie Schoonewelle kwam daarna weer terug als bassist. Leo Bennink hield het precies 1,5 maand vol, maar speelde toch liever zelf sologitaar en volgde Joop van Heusden in augustus 1964 op bij THE BLACK ALBINO'S. Leo werd opgevolgd door Ed Bekking, een gitarist die hij zelf een jaar eerder 'ontdekt' had en meespeelde in THE SPECIAL FIVE.

TIENERAMA 1964

jukebox

Alligator gevraagd

In de turbulente Haagse tienerwereld hebben zich weer mutaties voorgedaan. Conservatoriumleerling René Nodelijk blijkt nog steeds meer talent te hebben als gitarist dan als .leider van zijn "Alligators". Na de recente uittocht van zijn begeleiders nog maar nauwelijks te hebben goedgemaakt met het aanstellen van twee nieuwe gitaristen uit het over de kop geslagen ensemble ..The Special Five". zit hij thans wéér verlegen om muzikanten.   Zijn basgitarist André Serban vertrekt per 1 augustus. naar Maastricht, waar hij gaat viool spelen,net als zijn beroemde vader.Leo Bennink. de voormalige sologitarist van The Special Five, die bij René onderdak kwam als slaggitarist, greep zijn kans om weer solo te gaan spelen, nu bij 'The Black Albinos, een snel opschietend ensemble uit Den Haag. En naar verluidt heeft René's drummer Willem Sekt plannen om een eigen rock 'n roll-orkest op te richten.

Het lijkt allemaal erger dan het is: twee van de opengevallen plaatsen zullen waarschijnlijk worden gedicht  door Danny and his Favourites, welbekend bij bezoekers van "het Haagse nachtleven", namelijk    Danny zelf die  als...Alligator slaggitaar gaat spelen  en door diens bassist.René's voormalige slaggitarist Leo Bennink volgt dus bij  nader inzien drummer Leo Kappé, die al eerder van de opgeheven Special Five naar The Black Albino's verhuisde, en schaart zich daarmee in de B.A.-gelederen samen met zanger Udo de Jong, saxofonist Jan Konijnenburg, slaggitarist Jan de Jongh en basgitarist Dick hoppe.

Tienerevenement

The Black Albino's hebben grote plannen, waarvan het  ,Organiseren van een tiener muziekconcours op 15 augustus in "Amicitia" voorlopig het spectaculairste is. Plannenmaker is hun manager Ploon Konijnenburg, die zondagmiddag tijdens het Kaag concours in de wandelgangen   van Meerrust werd benoemd  tot show-organisator van de Haagse grammofoonplatenmaatschappij Negram.Niet geheel   bijkomstige bijkomstigheid: half augustus brengt "Negram" vier platenopnamen  van the Black Albinos uit. Het tienermuziekconcours organiseert  ploon konijnenburg  in samenwerking met'' Negram''  het muziekblad ''het hitwezen '' en de Fender muziekinstrumentenfabriek. leveranciers van kostbare gitaren voor o.a. de Beatles. De eigenlijke talenenjacht vindt zaterdag 15 augustus  plaats. Avonds is de grote zaal van"Amicitia" weer vol muziek en tieners want dan treden daar de winnaars van het concours op.samen met coriefeeën als Ciska Peters ,Z Z en de Maskers. René en  alligators, the Mysterious en  natuurlijk TheBlack Albinos.

  Sybe Stamm .

                                                           RENE AND THE ALLIGATORS

De Hagenaar René Nodelijk doet in 1958 met zijn band "The Rocking Sensation Boys" mee aan een Elvis-imitatiewedstrijd in Den Haag. Hij wordt derde. In datzelfde jaar ziet hij de "Tielman Brothers" in de Haagse Dierentuin optreden en is zwaar onder de indruk van de Indo-Rock stijl. In 1959 komt zanger Rein de Vries bij "The Rocking Sensation Boys". Rene and his Alligators + The Telstars Rein en René kunnen echter slecht met elkaar overweg en René stapt uit de band en richt een nieuwe band op "René and his Alligators". Deze Haagse groep ontwikkelde zich tot een van de betere instrumentale groepen. Vanaf 1960 maakte de groep een hele reeks uitstekende singles onder aanvoering van gitarist René Nodelijk. De bezetting wisselde na 1962 regelmatig. Vaste krachten waren: Ton van de Graaf (slaggitaar,1959-1965), Richard v. d. Kraats (drums,1959-1962), Wim Zech (1962-1965), Pim Veeren (bas,1959-1962, naar "Crazy Rockers"). Bandleden met een kortere periode achter hun naam waren o.a.: Ruud Schoonewelle (1962-1964, tijdelijk terug in 1965), Peter de la Haye (1964-1965, naar "Condors"), André Serban (1965-1966, o.a. ex-"Black Dynamites"), Ed Bekking (1965, ex-"Black Albinos"), Leo Bennink (viel in 1965/1966 regelmatig in),  Louis Blonk (1965, ex-"Willy and the Giants", naar "Leo Unger") en Piet Zandstra. In 1964 viel bovendien Hans Vermeulen van de "Sandy Coast" enige tijd in als bassist. Verder heeft Cesar Zuiderwijk (ex-"Ladybirds", naar "Hu & Hilltops" en "Golden Earring") korte tijd gedrumd. Na opnames onder de groepsnaam "Alligators" veranderde René de naam in "Toby Collar". Ondertussen maakte René ook singles met "The Telstars"en nam enkele opnames op met de "Fouryo's". De opnames met de "Fouryo's" zijn in de 60-er jaren uitgebracht op verzamel-LP's. Rene Nodelijk componeerde en produceerde ook op verzoek van Johnny Lion de titelsong voor de film "Brandende Liefde'. In 1977 kwam René terug met de groep "Renée", met zijn vrouw Anja Exterkate (artiestennaam Renée, zang), Huub van Straaten (bas) en John Meyer (drums). Na enkele hits met rock & roll nummers richtte de groep zich meer op disco. In 1982 wordt de groep "Renée" ontbonden, aanleiding was de vele wisselingen en daardoor had
René Nodelijk er tijdelijk even geen zin meer in. "Renée", deze artiestennaam gebruikte Anja Exterkate al vanaf 1977, gaat met veel succes solo verder. In 1985 voegt zij zich bij de heropgerichte groep "René and the Alligators". Rene Nodelijk heeft zich in de periode 1982 tot 1985 voornamelijk beziggehouden met componeren, de mixage, en gewerkt als studiomuzikant voor de opnames van "Renée". De groep "René and the Alligators" speelt weer regelmatig voor "Back to the Sixties-happenings" en met bijzonder veel succes. De huidige samenstelling is: René Nodelijk: solo-gitaar, Renée (Anja Nodelijk): zang. Peter van Calck (ex-"Nederlandse Everly Brothers" en "Stampede"): slaggitaar. Fred Severin (ex-"Daddy's Act" en "Roek Williams and the Fighting Cats"): bas. Hans Waterman (ex-"Cuby and the Blizzards", "Pretty Things" , Solution en "Jan Akkerman"): drums.

 

 

                                HET LIVERPOOL VAN NEDERLAND
 
   DEN HAAG en SCHEVENINGEN WAREN DE BAKERMAT VANDE NEDERLANDSE POPCULTUUR   
                        IN ELKE KROEG,CLUB OF ROLSCHAATSEBAAN SPEELDE EEN BAND
 
 
DON BOSCO IS DAN OOK ERG BELANGRIJK GEWEEST VOOR DE OPGROEIENDE
JEUGD IN HET HAAGSCHE LAAKKWARTIER IN DE JAREN  '50 EN '60
HIER MAAKTE MENIGE HAAGSCHE JONGERE VOOR HET EERST KENNIS MET DE INDOROCK..
HANS v EIJK ,BIJVOORBEELD. IN 1959 - IK WAS DERTIEN OF VEERTIEN JAAR
KWAM IK REGELMATIG IN DON BOSCO ALDUS V EIJK  ER VONDEN DAAR ALLERLIJ
ACTIVITEITEN PLAATS ZOALS VOETBALLEN ,TAFELTENNIS,BOEKJESLEZEN,MUZIEK ,
DAAR HOORDE IK VOOR HET EERST VAN MIJN LEVEN EEN ELEKTRISCHE GITAAR..
v EIJK SPEELDE ZELF OOK EEN BEETJE GITAAR ,MAAR WAT HIJ IN DON BOSCO
HOORDE WAS VAN EEN GEHEEL ANDERE ORDE.DIE JONGENS HADDEN EEN FRISSE KIJK OP LICHTE MUZIEK.DAT WAS VOOR MIJ EEN ECHTE EYEOPENER..
 
 (INTERVIEW UIT HET BLAD HIT STORY).
The Real Rhythm Teens traden vooral op in jongerensoos 'Don Bosco". Ooit vertelde Hans van Eyk, die van The Jumping Jewels, dat hij daar een Indobandje had horen spelen (horen, want hij mocht er niet in) en dat hij toen dacht: "Dat wil ik ook". Hij moet toen Leo Bennink gehoord hebben. )
 
DE HAGENAAR MAAKTE ZICH DE INDISCHE MANIER VAN SPELEN EIGEN EN RICHTTE
IN 1959 DE JUMPING JEWELS OP.
 
                             DE HEILIGE BODEM.
 
Roy Rogers is eigenlijk de eerste Rocker op aarde.1956 Terwijl Elvis Presley in Amerika voor de nodige beroering zorgde met zijn heupbewegingen, bestonden er in Nederland keurige orkesten als The Ramblers en The Dutch Swing College Band. De tieners uit die tijd luisterden en keken(Film Theater) naar Radio AFN,Radio Luxenburg , het Amerikaanse radiostation voor de in Duitsland gelegerde soldaten. Daarop kon je de  toonaangevende sterren horen en zien: Roy Rogers ,Rin Tin Tin, Lassie,Johnny Ray, Laurel &  Hardy, Rosemary Clooney, Les Paul & Mary Ford, enz. Het grootste muziekblad van Nederland was Tuney Tunes.In het midden van de jaren vijftig drong de rock & roll tot de ether door met bijvoorbeeld Tutti Frutti en Long Tal! Sal!y van Little Richard en Rock around the c/ock van Bill Haley,Freddie Cannon. Jonge mensen identificeerden zich met de helden uit de films ROCK AROUND THE CLOCK, JAILHOUSE ROCK en THE GIRL CAN'T HELP IT ,van o a LITTLE RICHARD.
 die toen in de Haagse bioscopen draaiden(Thalia,Hollywood,Roxy,Rembrandt Theater ,Lorenzplein ). Na afloop van zo'n filmvoorstelling werden er in de Haagse Boekhorststraat lantaarnpalen afgebroken. Over het algemeen werd de rock 'n roll in de Nederlandse kranten doodgezwegen.Naar Amerikaans voorbeeld ontstonden er in grote steden jeugdbendes, die elkaar heftig bestreden.In Den Haag waren er bijv. de Amber-gang, de Gele Slang, die zich rond de Goeverneurlaan concentreerde (Leo & Dihl Bennink  woonden een straat achter de Goeverneurlaan de Linnaeusstraat ) De Gele Slang stond onder aanvoering van 'Blonde Gerard' en een '' Jan zuidgeest'' ( broer van Leo zuidgeest en vriend van Leo Bennink,Otto Cramer, Eddie Pattiselanno,Hennie Buma en Franky Westerkamp kortom The Real Rhythm Teens
 
                         

      v.l.n.r  Maurice  Beckant Ver wee, Leo Zuidgeest, Franky Westerkamp

                        Lees meer: http://www.ad.nl/plekkenvanherinnering/article779061.ece.
De Newton Boys Indische jongens, die bij het Heeswijkplein woonden.Andere invloeden van buitenaf kwamen van de spijtotanten* en hun families, die verspreid woonden over Den Haag en Scheveningen en hun eigen cultuur hadden  meegebracht. Er werden vaak feesten gegeven, waarop men van alles kon eten en waarop  ook Krontjong-muziek werd gebracht.Het Rijswijkse jeugdcentrum Don Bosco bood opvangmogelijkheid voor Indische jongens. Dit centrum stond onder leiding van katholieke paters, van wie pater Nelissen veel voor de jeugd deed. Ook de naam van de heer Bron,en ToonFuchs (vrijwilligers), moet in dit verband worden genoemd. Sommige jongens kregen gitaren om zichzelf creatief te kunnen uiten.  Hans van Eyk, een jongen uit Den Haag, die bij Don Bosco een paar Indische vrienden
 had, werd de toegang ontzegd, omdat hij niet katholiek was.In Indonesië was de Hawaiian gitaar al veel breder geaccepteerd dan in Nederland. Toen zijn Indonesische vrienden gitaar gingen spelen, werd ook Hans geïnspireerd om muziek te gaan maken.De veertienjarige René Nodelijk, die op zijn 12e gitaarles had gehad, bracht in 1956 op het strand van Scheveningen, ter hoogte van het Zwarte Pad ,met wat vrienden liedjes  ten gehore uit Indonesië (zelf is René niet Indisch). Titels waren Ajoen Ajoen, Sarina, Terang Boelan, Ninah Boboo en Patak Tjinke. Ze speelden op goedkope Spaanse gitaren en noemden zich The Beach Boys.Hij werd dus ook beinvloed door die indische jongens.

 

 

DEN HAAG POPSTAD NR.1

MOOIE STAD ACHTER DE DUINEN.

den haag 1.jpg den haag 2.jpg den haag 3.jpg den haag 4.jpg den haag 5.jpg
the sound later the beatclub.jpg roxy 1.jpg rembrandt 5.jpg rembrandt 3.jpg piccadilly 3.jpg
ava gebouw 2.jpg de nieuwe doelen.jpg kurhaus2.jpg palais de danse 4.jpg pavillon haeck.jpg
yvonne bar.jpg rembrandt9.jpg piccadilly 2.jpg thalia 1.jpg rembrandt7.jpg
amicitia1.jpg amicitia3.jpg amicitia4.jpg costodia 1.jpg hotel des galeries 1.jpg
hotel des galeries 3.jpg hotel des galeries 5.jpg hotel des galeries 6.jpg rolschaatsenbaan zuiderpark1.jpg sheherazade1.jpg
amicitia2.jpg belle amie dancing.jpg gevers deynootplein 1.jpg hotel des galeries 2.jpg servaas 2.jpg
hotel neuf1.jpg rubensstraat1.jpg servaas 1.jpg kunsten en wetenschappen 3.jpg kunsten en wetenschappen 5.jpg
dierentuin 2.jpg de paap 1.jpg dierentuin 4.jpg heeswijkplein1.jpg dierentuin 3.jpg
linnaeusstraat2.jpg lamgroen 2.jpg linnaeusstraat3.jpg rubensstraat2.jpg groenestijnstraat 1.jpg
rolschaatsenbaan zuiderpark2.jpg vd horst 1.jpg goeverneurlaan 3.jpg het paard van troje 2.jpg linnaeusstraat1.jpg
Dansen Rolschaatsbaan 035 bew.jpg ingang 01 bew.jpg Dansen Rolschaatsbaan 062 bew.jpg ingang 02 bew.jpg ingang 04 bew.jpg

 REHEARSAL  '' THE REAL RHYTHM TEENS''  24- 06- 07 PHOTOS DIHL BENNINK      

repetitie 038bew.jpg repetitie 039 bew2.jpg repetitie 041 bew.jpg repetitie 042 bew.jpg repetitie 043 bew 2.jpg
repetitie 051 bew.jpg repetitie 062 bew.jpg repetitie 0443 bew.jpg repetitie 0451 bew .jpg repetitie 0572 bew.jpg

                                   FRANKY'S SIXTIES PARTY 01-07-2007
                       GUESTSTAR  MR. YOUTUBE   LEO BENNINK
                                                                  Sir Winston,De Halve Maan,Casino,
                         
  Franky Westerkamp,Otto Cramer,Harry Ballemaker,Carel Opten,Hoss v Hardeveld
                           Dihl Bennink,Theo Souisay,Hennie Buma,Eddie Pattiselano,

Beste  Leo.            Persoonlijk heb ik je al bedankt.

Maar toch wil ik op deze wijze nogmaals mijn waardering uitspreken voor de spontaniteit waarop je meteen je medewerking hebt verleent om op mijn 60+ party te spelen en ik voel me dan ook zeer vereerd.Hierdoor was het, mede door jouw muzikale en artistieke kwaliteiten, een fantastische en onvergetelijke dag geworden voor iedereen, maar vooral voor de oude vrienden.Door de snelle reactie om wat video’s op YouTube te zetten heb je vele vrienden en liefhebbers verrast en een plezier gedaan.      Nogmaals bedankt.             Take care and keep in touch. 

En Dihl jij ook bedankt.

De 60+ party was , mede ook door jouw bijdrage, een fantastische en onvergetelijke dag geworden en via deze wijze wil ik je bedanken voor je enthousiasme die we in je video’s en foto’s en in de vertolking van Black Eyes terug kunnen zien. Nog bedankt en take care.

Frank & Astrid Westerkamp

fotos real rhythm teens222 105 bew.jpg fotos real rhythm teens222 128 bew.jpg frank leo otto.jpg fotos real rhythm teens222 166 bew.jpg frankie 185 bew.jpg
fotos real rhythm teens222 096 bew.jpg fotos real rhythm teens222 130 bew.jpg fotos real rhythm teens222 131 bew.jpg fotos real rhythm teens222 161 bew.jpg frankie 194 bew.jpg
leo ma 1bew.jpg leo ma 2 bew.jpg leo ma 3 bew.jpg leo ma 4 bew.jpg leo ma 5 bew.jpg
teens1.jpg teens2.jpg teens3.jpg teens4.jpg teens5.jpg
DSC_4629a bew youtube .jpg DSC4609a bew1 youtube .jpg DSC_4632a bew youtube .jpg DSC_4607a bew 1 youtube .jpg DSC_4633a bew youtube.jpg
DSC_4637a youtube.jpg frankie 188 bew youtube.jpg frankie 60 018 bew.jpg frankie 189 bew youtube .jpg DSC_4555a bew.jpg
otto cramer1 bew.jpg realteens3a.jpg real teens 170 bew.jpg denaald.jpg realteens91e.jpg
real teens 335 bew.jpg real teens 336 bew.jpg real teens 337 bew.jpg real teens 338 bew.jpg real teens 339 bew.jpg
                                The Original    ''REAL RHYTHM TEENS ''  01 - 07 - 2007
leo feedback1.jpg franky feedback2.jpg leo feedback3.jpg franky feedback 5.jpg leo feedback4.jpg
leo feedback6.jpg franky feedback7.jpg leo feedback8.jpg leo eelco 9 .jpg leo eelco 10 .jpg
leo eelco 11 .jpg frank eelco 13.jpg leo eelco 12 .jpg frank eelco 14.jpg frank eelco 15 .jpg
leo feedback 16.jpg franky leo eelco 17.jpg leo feedback 20.jpg franky leo eelco 18.jpg leo bar 19 .jpg

                                Another nice day with my good old friends  12 - 07 - 2007

http://eelcogelling.web-log.nl/eelco_gelling/

      Klick here below Video: Leo Bennink & Franky opzoek naar Eelco Gelling       http://www.youtube.com/watch?v=EZEiTLGrnrs

                  LEO BENNINK (The Motions) EELCO GELLING (Cuby & Blizzards)                               &  FRANKY WESTERKAMP (The Real Rhythm Teens)

hillegersberg egband 038 bew.jpg hillegersberg egband 039 bew.jpg hillegersberg egband 040 bew.jpg hillegersberg egband 042 bew2.jpg hillegersberg egband 047 bew 2.jpg
hillegersberg egband johan 063 bew youtube.jpg hillegersberg egband johan 064 bew youtube.jpg hillegersberg egband johan 062 bew youtube.jpg hillegersberg egband johan 065 bew youtube.jpg hillegersberg egband johan 066 bew youtube.jpg

          JAZZFESTIVAL HILLEGERSBERG  EELCO GELLINGBAND  : 21 - 07 - 2007 ( Fotos Jose vd Putten )

   Klick here below Video: Leo Bennink ontmoet Eelco Gelling Jazzfestival Hillergersberg

        http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=16892219                             

                          With Eelco Gelling , Bernard vd Putten, Franky Westerkamp & Leo Bennink

CIMG2831 bew.jpg CIMG2833 bew.jpg foto joke 4 bew.jpg CIMG2834 bew.jpg CIMG2832 bew.jpg

                                                                             Another nice day with my friends

                     Franky Westerkamp,Theo Souisay,Eelco Gelling in Beukelsbrug Rotterdam 08 - 12 - 2007 

 

                                              NEW!!!!     KLICK HERE :   ''MYSPACE''     VIDEOS    LEO  BENNINK
                                              NEW!!!!     KLICK HERE :   ''MYSPACE''     VIDEOS    DIHL  BENNINK
                            PHOTOS : 01 - 07 - 2007      (Photos Eddie Patiselanno)
     WALKING IN THE HAGUE 17 - 07 - 2007 : MA and LEO BENNINK. FOTO JASID

 

IMG3968 bew.jpg IMG_3937 bew.jpg IMG3944 bew.jpg IMG3969 bew.jpg IMG3942 bew.jpg
                     Op bezoek bij de tompoucen queen  Photos  R.vd Herp: 15 - 08 - 2007

Er is goed nieuws onder de zon, binnen drie weken zijn de CD's (Indian Summer, 20 nr. Rock) en (Good Times Lover ,18 nr. Soul / R&B ) te downloaden van Itunes, Ik hou jullie hiervan wel op de hoogte via mijn website of ik stuur jullie een e-mail. Groet Leo Bennink. (  27 - 08 - 2007 )

abestof21ryt.jpg Afbleo en racecar.jpg good times lover2.jpg abestof21rytbba.jpg ALBINO PINUP 400.jpg
albinobees.jpg rocking rabbits 234.jpg SONGBOOK 444FRONT.jpg indiansummer.jpg leo bennink576.jpg
                               HAAGS POP PODIUM.
         
Op de Grote Markt liep ik donderdag  19 - 07  - 07 Leo Bennink tegen het lijf.
Dit voormalige bandlid van The Motions en de Jay-Jays treedt nog steeds op met zijn groep
The Black Albino’s en is verder vooral actief op YouTube. ( door  Gerard van den IJssel )

Klick here for link:http://www.haagspoppodium.nl/index.php?middle=archief/nieuws_detail&sid=6606

ALBINO PINUP 403 tt.jpg ALBINO PINUP 400 tt.jpg leo bennink576 b2.jpg ALBINO PINUP 400 b.jpg ALBINO PINUP 401 tt.jpg
Onverwachts optreden van The Real Rhythm Teens samen met Blue Lagoon  Den Haag 08 - 09- 07
           Dihl Bennink , Franky Westerkamp en Leo Bennink in Action.
R R TEENS 024 bew.jpg R R TEENS 042 bew.jpg R R TEENS 054 bew.jpg R R TEENS 043 bew.jpg R R TEENS 045 bew.jpg
R R TEENS 056 bew.jpg R R TEENS 065 bew.jpg R R TEENS 057 bew.jpg R R TEENS 071 bew.jpg R R TEENS 098 bew .jpg
    Klick here more photos ''Real Rhythm Teens''       http//home.casema.nl/leob/theme_1.html

 

                           VIDEOCLIP ''PIPELINE''

 

foto joke1 bew.jpg foto joke1a bew.jpg foto joke 2 bew.jpg foto joke 3 bew.jpg foto joke 4 bew.jpg
foto joke 6 bew.jpg Sir W 019 BEW.jpg foto joke 5 bew.jpg foto joke 8 bew.jpg foto joke 7 bew.jpg
foto joke 9 bew.jpg foto joke 15 bew.jpg foto joke 10 bew.jpg foto joke 14 bew.jpg foto joke 13 bew.jpg
foto de zwarte ruiter 1 bew.jpg foto de zwarte ruiter 2 bew.jpg foto de zwarte ruiter 3 bew.jpg foto de zwarte ruiter 4 bew.jpg foto de zwarte ruiter 5 bew.jpg
R R TEENS 055 bew.jpg R R TEENS 034 bew.jpg R R TEENS 070 bew.jpg R R TEENS 094 bew.jpg R R TEENS 064 bew.jpg
                                              Photos: Hennie Buma & Dihl Bennink
DIHL BENNINK 1 bew.jpg DIHL BENNINK 2 bew.jpg dihl bennink & jan akkerman bew.jpg DIHL BENNINK 3 bew.jpg DIHL BENNINK 4 bew.jpg
                              DIHL BENNINK & JAN AKKERMAN  JANUARI 2008

 

                                                                 PHOTO  : JASID

 

P1050877 bew.jpg P1050880 bew.jpg P1050878 bew.jpg P1050882 bew.jpg P1050879 bew.jpg
P1050884 bew.jpg P1050886 bew.jpg IMG_2994 bew 2.jpg P1050881 bew.jpg P1050887 bew.jpg
 Photos 11- 02 - 2008 The Hague ''The Black Rider''On a Sunny Day (Het Leek Wel Zomer)
IMG_2950 bew 2a.jpg IMG_2969 bew.jpg IMG_3058 bew 2.jpg IMG_2943 bew.jpg IMG_3064 bew.jpg

 

 

                               VIDEO :FEEST HARRY BALLEMAKER
dihl en carel 2 foto 24 04 2008 bew.jpg sir winston 1 bew.jpg dihl en carel 24 04 2008 bew.jpg sir winston 2 bew.jpg uvs080426-001 bew.jpg
uvs080426-002.jpg uvs080426-011.jpg uvs080426-006.jpg uvs080426-005.jpg

uvs080426-012.jpg

fotos april 2008 241 bew.jpg fotos april 2008 251 bew.jpg fotos april 2008 275 bew.jpg fotos april 2008 242 bew.jpg fotos april 2008 258 bew.jpg
  HET WAS WEER EEN GRANDIOOS FEEST BIJ DE FAMILIE BALLEMAKER 24 04 08

 

Back to top

 

 

     KLICK HERE :   ''MYSPACE''     VIDEOS    LEO  BENNINK

http://dihl bennink myspace.com/

 

[Home][Leo Bennink][Discografie][Photos][Links][Contact Me][YouTube 1][Motions 3][Photo 4][Photo 5]


Copyright (c) 2005 Leo Bennink Music. All rights reserved.

leob@casema.nl